Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War

Svårt att starta God of War på en Windows 11-PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

God of War (2018) släpps äntligen till PC idag, och du kan läsa vad vi tycker om denna version här. Men trots att Nvidia släppt nya drivrutiner för att stödja spelet med nya funktioner som DLSS, verkar det som om det finns en del arbete att göra för att tillgodose den hårdvarumässigt milt sagt fragmenterade PC-publiken.

För det första kunde våra internationella kollegor på Gamereactor inte köra spelet på en mycket kraftfull Windows 11-rigg. Det var en Steam-kod som fungerade utan knussel på Windows 10 (med viss hicka, som förmodligen är relaterat till minnesanvändning, vilket beskrivs i vår recension), men på andra Win 11-gamingdatorer var det omöjligt.

Dessutom har vi synpunkter på knappanvisningarna på skärmen. God of War har stöd för handkontrollerna från både Playstation 4 och 5, men även om du använder dem, kommer knappgrafiken fortfarande att visa Xbox-prompts som standard.

Som många andra PC-spel förväntar vi oss att God of War-kompatibiliteten utökas och prestandan förbättras under de kommande veckorna. Det är även värt att påminna om att Steams regler gör det möjligt att returnera spel om du skulle stöta på samma problem som oss.

Med vilket operativsystem och handkontroll planerar du att styra Kratos till PC?

God of War

Relaterade texter

God of War (+ PC-versionen)Score

God of War (+ PC-versionen)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kratos är tillbaka. Lika arg som skäggig, med nya gudar att göra livet surt för och en son att ta hand om. Kim Orremark har spelat God of War...



Loading next content