Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Battlefield 2042-utvecklare: "Det har tagit för lång tid" att åtgärda XP-problemen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Battlefield 2042 har verkligen inte varit en smidig resa efter lanseringen, men Dice och andra studior arbetar hårt för att lösa allting och få spelet att nå sin fulla potential. En sak som har gjort många gamers besvikna är hanteringen av XP.

Användare upptäckte att det var möjligt att bygga bokstavliga XP-fabriker med verktyget Battlefield Portal, vilket fick utvecklarna att sänka mängden XP du får. Men detta skadade även ärliga spelare och i slutändan var ingen nöjd, och det har tagit lång tid att lösa problemet. Och det är inte bara gnälliga användare som tycker detta, utan även utvecklarna själva.

Ripple Effect Studios har hand om Battlefield Portal, och Justin Wiebe från studion hade detta att säga till ett fan som frågade varför detta problem inte har lösts ännu:

"Thanks for bringing this up. You're not wrong! It's taking us too long to get this resolved. Something that should have been simple is proving to be quite complex. BUT.... Look for an update next week. There will be a phased approach to improving the progression in BF Portal."

Det verkar alltså som att lösningen kommer nästa vecka, och vi uppskattar verkligen denna sorts transparent kommunikation från utvecklare. Gamers är vanligtvis ett förlåtande community trots att det blir för passionerat ibland, men det är svårt att göra det när man inte vet vad problemet egentligen är.

Battlefield 2042

Tack GamingBolt

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...



Loading next content