Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Nu vet vi när Samsung Galaxy S22 visas upp och släpps

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om Samsung själva inte sagt något om den kommande S22-serien av sina Galaxy-smartphones, är elektronikindustrin uppbyggd på ett sådant sätt att vi redan känner till en hel del. Vi vet till exempel, via en mängd läckta uppgifter, att vi talar om en S22, en S22 Plus och en S22 Ultra - där Ultra-modellen faktiskt kommer vara en slags ersättare för Note, vilket innebär att det finns ett inbyggt hölje för en S-Pen.

Men när får vi veta mer officiellt? GSMArena rapporterar att koreansk media faktiskt redan har avslöjat när de blivit inbjudna till ett lanseringsevent, och det är den 8 februari.

Tydligen kommer alla telefoner att presenteras där, och telefonerna ska sedan börja säljas den 24 februari. Ultra-modellens utseende har också läckt, och Let's Go Digital har tagit fram några bilder på enheten nedan.

Nu vet vi när Samsung Galaxy S22 visas upp och släpps


Loading next content