Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Bungie drar äntligen ner på blå föremål i Destiny 2: The Witch Queen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under de senaste veckorna har Bungie delat med sig av information om hur Destiny 2 kommer att förändras när The Witch Queen-expansionen landar den 22 februari. Vi vet via förra veckans blogginlägg att sättet som Masterworked-vapen och Orbs of Light fungerar på får en uppdatering, men den här veckan har de äntligen avslöjat att en av Destiny 2:s största plågor - sällsynta (blå) vapen och utrustning - också kommer stöpas om.

Som nämns i inlägget kommer blå utrustning inte längre delas ut från spellistaktiviteter (Strikes, Crucible, med flera) när spelarna nått soft cap. I stället kommer det att finnas en större chans att få legendariska (lila) utrustning eller en liten mängd Legendary Shards, som används för uppgraderingar. Bungie anger att anledningen till detta är att "reduce the need for players to manage their inventories and reduce the frequency of visits to the Postmaster when running playlist activities". Det bör noteras att detta inte betyder att blå utrustning kommer att tas bort från spelet, eftersom den fortfarande kommer att hittas som drops från fiender och kistor.

När det gäller ovan nämnda soft cap, skriver Bungie att The Witch Queen kommer få ett hopp i Power-nivå, där golvet (lägsta nivån) nu är satt till 1350, soft cap (när blå utrustning slutar att droppa från spellistaktiviteter) är 1500, power cap (när kraftfull utrustning inte längre kan uppgraderas) är 1550 och slutligen är hard cap (som endast nås genom endgame-aktiviteter som raids och Trials of Osiris) satt till 1560.

I det långa inlägget avslöjas även att vissa försäljare får en översyn. Banshee-44 kommer nu att ha ett system som liknar Lord Shaxx och Zavalas, och på samma sätt kommer Master Rahool nu att sköta materialutbytet för The Spider.

Sist men inte minst fastställde Bungie datumet för nästa World First raid race. Även om vi inte känner till namnet på The Witch Queen-raiden ännu, får vi veta att racet startar den 5 mars klockan 19:00, vilket tyder på att det också är den dagen då raiden drar igång.

Destiny 2

Relaterade texter

2
Destiny 2: ShadowkeepScore

Destiny 2: Shadowkeep

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim snörade på sig rymdpjucken och återvände till månen för att ta sig an starten av det tredje året i Destiny 2...

4
Destiny 2: Black ArmoryScore

Destiny 2: Black Armory

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Det första innehållet till Destinys årliga content-paket är här och lämnar en hel del att önska för den som inte älskar att grinda...

4
Sony är nu officiellt ägare av Bungie

Sony är nu officiellt ägare av Bungie

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Medan vi fortfarande väntar på klartecken för att Microsoft ska få köpa Activision Blizzard, vilket är den överlägset största affären i spelvärlden någonsin, så går det...Loading next content