Svenska
Gamereactor
nyheter

Blizzard utannonserar helt ny fantasy-spelserie

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Blizzard har som bekant flera team och och vi vet att de för tillfället arbetar på smartphone-spelet Diablo Immortal, Diablo IV och Overwatch 2 samt att de fortsätter underhålla och utöka World of Warcraft. Men nu har de utannonserat ytterligare ett projekt, som dock inte har något namn ännu.

På sin officiella hemsida avslöjar de att det handlar om ett överlevnadsspel, som tycks utspelas i en fantasymiljö, till vilket de letar utvecklare:

"Blizzard is embarking on our next quest. We are going on a journey to a whole new universe, home to a brand-new survival game for PC and console. A place full of heroes we have yet to meet, stories yet to be told, and adventures yet to be lived. A vast realm of possibility, waiting to be explored."

I övrigt är det knapert med detaljer, men bilderna skvallrar om att fantasyvärlden verkar ha kontakt med den verkliga världen på något sätt med tanke på kläder och cykeln. Det är även värt att notera att Blizzard här skriver att spelet är på väg till "console", istället för "consoles" som man annars oftast skriver. Det kan tolkas som att det alltså är ett PC- och Xbox-exklusivt spel med tanke på att Microsoft köpte upp Blizzard förra veckan.

Blizzard utannonserar helt ny fantasy-spelserie
Blizzard utannonserar helt ny fantasy-spelserie


Loading next content