Svenska
Gamereactor
nyheter

Gamereactor återinför "Månadens läsare" (är det du?)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nytt år är likställt med nya möjligheter och nu drar vi igång en spännande tävling för alla er läsare som kommer rulla på löpande under året. Varje månad koras vad vi enkelt valt att döpa till "Månadens läsare" baserat på aktivitet i bloggar och kommentarer samt hur god don ton och attityd är gentemot andra läsare (och mot oss på redaktionen). Med andra ord, ju mer du bidrar till sidan genom att vara aktiv i konversationer kring nyheter, recensioner, artiklar och (självfallet) skriver i din egen blogg - ju större är dina chanser att kamma hem äran att bli Månadens Gamereactor-läsare.

Vinnaren som koras mot slutet av varje månad får ett fint pris skickat till sig som kan ta sig formen av allt från ett gratis spel, film eller fräck hårdvara. Personen blir dessutom förärad genom en splashbild på förstasidan med länk till sitt kryp-in eller blogg samt ges möjligheten att bli publicerad i form av en gästartikel. Du kommer även att få ett litet PNG-emblem med vår officiella "Reader of the Month"-grafik som du kan klibba in i din egen bloggbanner. De exakta reglerna kring innehållet i artikeln samt bruk av språk är något som kontrolleras och stäms av med redaktionen innan publicering.

Slutligen är det viktigt att understryka följande. Volym trumfar inte kvalitet. Segraren varje månad avgörs genom ett avvägande mellan aktivitet och kvalitet på posterna. Kort och gott, vi ser till helhetsbilden, detta är ingen perfekt vetenskap.

Tävlingen kör vi igång med nu, direkt och den första vinnaren koras i slutet av februari.

Gamereactor återinför "Månadens läsare" (är det du?)
Blir du "Månadens läsare" i februari här på Gamereactor?


Loading next content