Svenska
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Spara 110 kronor genom att köpa Horizon Forbidden West via webbläsare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att få en Playstation 4-titel uppgraderad till Playstation 5 är inte någon självklar procedur utan har flera olika lösningar. Detta inkluderar Horizon Forbidden West, som skulle få en gratis uppgradering från Playstation 4 till 5, tills Sony ändrade sig och skulle ta betalt för detta.

Efter högljudda klagomål ändrade de sig igen och Playstation 4-användare kommer nu att få Playstation 5-uppgraderingen gratis. Sony kommer dock fortfarande att sälja Playstation 5-versionen för 110 kronor mer än Playstation 4-versionen kostar, så om du skaffar den förra generationens utgåva kan du alltså spara lite pengar (eftersom du har rätt till den kostnadsfria uppgraderingen och därmed får spelet billigare).

Men det kan vara besvärligt att göra det eftersom endast Playstation 5-versionen är synlig när du surfar i butiken från Sonys senaste konsol, vilket gör att du får betala det högre priset. VGC har dock hittat ett kryphål, eftersom du kan välja vilken version du vill köpa om du gör detta via en webbläsare.

Vi har tagit en bild på utbudet nedan, och som du kan se får du exakt samma sak med de två alternativen till vänster. Det är bara prislappen som skiljer sig åt. Så om du överväger att köpa Aloys senaste äventyr till Playstation 5, se till att göra det från en webbläsare för att spara 110 kronor.

Horizon Forbidden West

Relaterade texter

1
Horizon Forbidden West: Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West: Burning Shores

RECENSION. Skrivet av Olof Westerberg

För att först och främst klargöra: Burning Shores tar vid efter att eftertexterna till förra årets kanonspel Horizon: Forbidden West rullat förbi. Du måste alltså ha...

Horizon: Forbidden WestScore

Horizon: Forbidden West

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Henric har hoppat in i tidsmaskinen och satt betyg på fortsättningen av Aloys äventyr i en vacker postapokalyptisk värld...



Loading next content