Svenska
Gamereactor
nyheter

Tales From the Loop the Boardgame finns nu ute

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Brädspelet baserat på den internationellt uppmärksammade konstnären och författaren Simon Stålenhags verk Ur varselklotet har nu officiellt släppts och låter dig ta steget in i slingans värld. Tillsammans med upp till fyra andra spelare utforskar ni underjordiska anläggningar och laboratorium i 80-talets Mälarö. Platser där det försiggår mystiska experiment som ger märklig inverkan på livet ovan jord.

I spelet tar du och dina vänner er an rollerna av barn som bor på Mälaröarna. Tillsammans försöker ni gå till botten med de otaliga mystiska fenomen som hotar öarna (eller kanske bara den lokala videobutiken). Medan föräldrarna sitter fast framför tv:n eller står framför diskbänken försöker ni barn ständigt förhindra katastrofer. Varje dag börjar i skolan, men så snart skoldagen är över så har ni chansen att försöka lösa mysterierna, innan det är dags för middag och läxläsning förstås.

Spelet kan inhandlas på Fria Ligans webbshop och finns i lite olika utgåvor med olika mängd extra lull-lull. Toppenfint så klart och vi kommer självfallet recensera så snart vi hunnit testa det! Är du sugen på Tales From the Loop-brädspelet?

Tales From the Loop the Boardgame finns nu ute
Fullpackad låda!
Tales From the Loop the Boardgame finns nu ute
Vackert spelbräde redo att utforskas!


Loading next content