Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

The Sims 4: My Wedding Stories skjuts upp på grund av rysk vändning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som väntat blev det heta reaktioner när Electronic Arts och Maxis förra veckan meddelade att The Sims 4 kommande My Wedding Stories-expansion inte skulle släppas i Ryssland eftersom landet har strikta regler om homosexualitet i spel. Utvecklarna sade då att de var ovilliga att offra sina värderingar genom att ändra expansionen, men en veckas tänkande har lett till en annan ståndpunkt.

I ett uppdaterat blogginlägg avslöjar Maxis att de ändrat sig och kommer att släppa The Sims 4: My Wedding Stories i Ryssland ändå, detta eftersom de tydligen tolkat reglerna som att det är tillåtet att göra mer än vad man först trodde. Trots att den ryska utgåvan är exakt densamma som de andra, kommer detta tyvärr att få konsekvenser för oss eftersom expansionen skjuts upp från och med i dag till den 23 februari. Således får du vänta en vecka längre än planerat.

The Sims 4

Relaterade texter

4
The Sims 4 (till konsol)Score

The Sims 4 (till konsol)

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

The Sims har tagit klivet över till den nuvarande konsolgenerationen. Hur väl står sig ett tre år gammalt spel proppat med nonsens, idag?

The Sims 4Score

The Sims 4

RECENSION. Skrivet av Simon Eriksson

Arga grannar, familjeproblem och ständig REM-sömn på oputsade trägolv - The Sims 4 är här och Simon har betygsatt...

0
The Sims 4 blir gratis i oktober

The Sims 4 blir gratis i oktober

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

The Sims 4 firade faktiskt åtta år tidigare den här månaden. Sedan 2014 har vi fått en massa olika uppdateringar och tillägg, och med detta i åtanke är kanske inte dagens...Loading next content