Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla får både bättre smygande och blir lättare idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Assassin's Creed Valhalla är som bekant inne på sitt andra år, men som vanligt har Ubisoft gjort ett enastående jobb med att göra ett redan mycket bra spel ännu bättre med många uppdateringar. Idag är det dags för ytterligare ett exempel på detta.

Runt 13:00 kan vi nämligen ladda ner uppdatering 1.5, vilket lägger till flera nyheter. Bland annat blir smygandet bättre genom att göra så att människor och djur inte upptäcker Eivor på extremt långa avstånd och heller inte när det saknar spelmässig betydelse.

Samtidigt väntar även en lättare svårighetsgrad som kallas Saga. Den här blir spelets lägsta, och är avsedd för dem som verkligen vill ha så lite utmaning som möjligt genom att göra så att fiender delar ut betydligt mindre skada, inte följer ditt levlande och tar mycket lång tid på sig att upptäcka dig.

Utöver detta ska uppdateringen fixa ett gäng små problem och egenheter som du kan läsa mer i detalj om i länken ovan, allt för att se till att äventyret är i toppskick inför Dawn of Ragnarök-expansionen den 10 mars.

Assassin's Creed Valhalla

Relaterade texterLoading next content