Cookie

Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Slutspelsschema och rapport från svenska CS-lagens resa i IEM Katowice 2022

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det gick inte riktigt som vi hade hoppats för våra svenska lag i polska Katowice. Ninjas in Pyjamas lyckades slå både världsettorna Natus Vincere och världstvåorna Gambit E-sports i en match vardera men i returmötena blev det förlust och tillslut fick laget se sig utslagna från IEM Katowice 2022 utan att ta plats i Spodek Arena för slutspel. Fnatic lyckades vinna mot Big Clan vilket är klart starkt men framför allt tvålade man till femte rankade G2 i en riktig bragdmatch. Tyvärr räckte det inte hela vägen till Spodek Arena och efter två raka förluster mot Faze Clan (Som förvisso har svensk coach i form av ingen mindre än Robban) och Astrlis fick man se sig utslagna. I kölvattnet av detta har Fnatic valt att bänk sin AWP-spelare Owen "Smooya" Butterfield. Som ersättare får vi se 19 åriga Rumänen Iualiani "Regali" Harjău vars insatser i Fnatic Rising (akademilaget) klart imponerat.

Slutspelet i IEM Katowice 2022 drar igång på fredag. Vi hoppas ni tar och kikar på fler av matcherna som spelas i Spodek Arena för vi kan räkna med riktiga guldkorn till matcher när årets första pokal ska få ett nytt hem. Schemat för helgen ser ut som följande:

February 25
Quarter-final 1: Virtus.pro vs. G2 Esports at 14:30 GMT / 15:30 CET
Quarter-final 2: FaZe Clan vs. Gambit Esports at 18:00 GMT / 19:00 CET

February 26
Semi-final 1: Natus Vincere vs. winner of quarter-final 1 at 14:30 GMT / 15:30 CET
Semi-final 2: Heroic vs. winner of quarter-final 2 at 18:00 GMT / 19:00 CET

February 27
Grand final: winner of semi-final 1 vs. winner of semi-final 2 at 16:00 GMT / 17:00 CET

Counter-Strike: Global Offensive
Faze coach Robert "Robban" Dahlström blir sista chansen för en svensk vinnare i Katowice.

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content