Svenska
Gamereactor
nyheter
Back 4 Blood

Back 4 Blood har nu över tio miljoner spelare och nytt innehåll är på gång

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Back 4 Blood släpptes i oktober och fick snabbt en stor publik, till stor del tack vare att det ingick med Game Pass från första dagen. Detta ledde till över sex miljoner spelare under de två första veckorna, och sedan dess har denna siffra ökat rejält då den amerikanska studion nu avslöjar att de har nått över tio miljoner spelare.

Och det levereras dessutom fler glada nyheter, snart är det nämligen dags för mer innehåll. Den första expansionen heter Tunnels of Terror och lanseras den 12 april, och utvecklarna delar med sig av en smygtitt på det som komma skall på Twitter med en ny bild - som vi har inkluderat nedan för din skull. Trevligt nog kommer du att kunna dela den här expansionen med andra som inte köpt den, så att hitta folk att spela med blir troligen inte svårt alls.

De två viktigaste tilläggen är det nya evenemanget Ridden Hives, som erbjuder mer PvE-action, och två nya Cleaners kallade Heng och Sharice. Det kommer även nya fiender samt mer kosmetiska prylar. Ridden Hives utlovas ge exklusiva belöningar och låter en grupp på fyra personer kämpa sig igenom sju nivåer.

Back 4 Blood

Relaterade texter

1
Back 4 Blood: Tunnels of TerrorScore

Back 4 Blood: Tunnels of Terror

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har gett oss ut på skattjakt i övergivna, men zombiefyllda, tunnelsystem i den första expansionen till Back 4 Blood...

Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har återigen tuktat zombies, denna gång i den andliga uppföljaren till Left 4 Dead. Har Turtle Rock något nytt att tillföra detta småtrötta koncept?



Loading next content