Svenska
Gamereactor
nyheter
Nobody Saves the World

Rykte: Nobody Saves the World verkar vara på väg till Playstation

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av de bästa spelen som släppts i år är Drinkbox Studios mästerverk Nobody Saves the World, som släpptes den 18 januari. Det fick snabbt en ganska stor publik, säkerligen förstärkt av faktumet att det ingick med Xbox Game Pass från dag ett.

Äventyret lanserades bara till PC och Xbox, alltså inga andra format. Men eftersom de flesta andra konsolexklusiva indietitlar släppts för andra plattformar så småningom också, kan man tänka sig att detta även gäller i det här specifika fallet. Och det verkar som om det nu är på väg, detta eftersom kontot Playstation Game Size på Twitter hittat det i Playstation Store-databasen med en opatchad filstorlek på 812 MB.

Även om detta kan vara ett misstag, skulle det faktiskt vara mer överraskande om Nobody Saves the World inte dyker upp till Playstation än om det faktiskt gör det. Så även om inget har bekräftats ännu - sortera detta rykte under mappen "sannolikt".

Nobody Saves the World

Tack GamingBolt

Relaterade texter

1
Nobody Saves The WorldScore

Nobody Saves The World

RECENSION. Skrivet av Niclas Wallin

Niclas har sprungit runt i mörka, ogästvänliga hålor, träffat bisarra figurer och slutligen räddat världen i Drinkbox Studios senaste alster...



Loading next content