Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo: The Master Chief Collection

The Master Chief Collection slår Halo Infinite på Steam

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är ingen hemlighet att Halo Infinite haft svårt att behålla sin Steam-publik, vilket till stor del antas bero på att 343 Industries inte hållit sitt löfte om att hålla communityt levande med ett jämnt flöde av nytt innehåll.

Medan Season 2: Lone Wolves börjar i maj och kan tänkas locka åtminstone några spelare tillbaka till Infinite, verkar det som om Halo Steam-communityt för närvarande får sin Halo-fix från The Master Chief Collection. Som vi rapporterade igår fick samlingen precis en stor gratis uppdatering med nytt innehåll, och det var tillräckligt för att denna klassiker - som ursprungligen släpptes 2014 - skulle spelas mer än Infinite. Enligt SteamDB nådde The Master Chief Collection 9212 samtidiga spelare under de senaste 24 timmarna, jämfört med 8210 samtidiga spelare under de senaste 24 timmarna för Infinite.

Även om Halo: The Master Chief Collection fick nytt innehåll, är det ändå ganska anmärkningsvärt att se ett spel som kostar pengar och hade premiär 2014 slå en nästan helt ny 'free to play'-titel som fått massor av marknadsföring i närtid.

Halo: The Master Chief Collection

Relaterade texter



Loading next content