Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Secrets Of Dumbledore går riktigt trögt på biograferna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den senaste i ordningen av aldrig sinande Harry Potter-filmer har mottagits av blandade recensioner och går rätt tröt på biograferna. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore är proppad med lyxiga specialeffekter och stjärnglans men det är tydligt att fansen inte verkar speciellt intresserade av sagan om Grindelwald och hans krig mot mugglarna. I varje fall inte på det sätt som Fantastic Beasts-filmerna valt att porträttera det. Sen går det inte heller att förneka att en del av missnöjet antagligen kan kopplas samman med dramat kring Johnny Depp och hur han blev kickad från produktionen efter anklagelserna från Amber Heard.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore har plågats av flertal förseningar under pandemin och fick sent omsider premiär i mitten på april efter att Depp blivit ersatt av Mads Mikkelsen i rollen som filmens huvudsakliga antagonist Grindelwald. Tyvärr blev det också den absolut svagaste premiären någonsin för en Harry Potter-film och efter den första helgen föll filmen med nästan 67% på listorna runt om i världen. Vad tror ni, beror allt detta på att folk är trötta på serien eller att de nya filmerna helt enkelt inte håller måttet?

Secrets Of Dumbledore går riktigt trögt på biograferna
För att citera den svenska kulturskatten Ernst Hugo: "danskjävlar!".


Loading next content