Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Fortnite kan nu spelas på Iphone med smart trick från Epic och Microsoft

En lösning för Apple-användare som saknar Fortnite har dykt upp, men det är förmodligen inte riktigt vad du tror...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För några år sedan uppstod en stor strid mellan Apple och Epic, som inte riktigt löstes på ett tillfredsställande sätt för någon av dem, vilket ledde till att spelet togs bort från Apple Store. Möjligen för gott.

Men nu finns en ganska enkel lösning, eftersom Fortnite sedan igår kan spelas via Xbox Cloud Gaming. Och det bästa är att det fungerar för alla. Som Epic och Microsoft rapporterar på Xbox Wire är detta gratis för alla. Du behöver inte betala för Xbox Live Gold, du behöver inte spela för Game Pass. Det är bara att surfa över till Xbox.com/play i din favoritwebbläsare och börja njuta av det roliga.

Det finns dock två små brasklappar, dels att du måste skapa ett Microsoft-konto (vilket är gratis) och dels du spelar streamat, så se till att du har en bra uppkoppling. Ändå ett ganska snyggt sätt att smyga Fortnite tillbaka till Ios, eller hur?

HQ
Fortnite

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...

2
Fortnite Chapter 4 startar i december

Fortnite Chapter 4 startar i december

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har gått nästan ett år sedan Fortnite fick ett antal stora förändringar då spelet övergick till Chapter 3, så många har därför ivrigt väntat på nästa utveckling. Och...Loading next content