Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Mario Strikers: Battle League Football

Mario Strikers: Battle League visar upp gameplay i ny trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu är det inte mer än en dryg månad till att Nintendos sommarsläpp kommer upp på butikshyllorna: den tionde juni är det avspark för Mario Strikers: Battle League. Trots det har inte reklammaskineriet direkt gått på högvarv, men nu bjuder Nintendo och Next Level Games, utvecklarna bakom bland annat Luigis Mansion 3, på ytterligare en trailer där vi får se lite mer gameplay. "Se" är verkligen nyckelordet här dock - tyvärr är speakerrösten på japanska.

Men sedan tidigare vet vi att det rör sig om kaotisk 5-mot-5 fotboll, med allt vad svampriket är känt för. Tänk Mario Strikers i förhållande till FIFA så som Mario Kart förhåller sig till Dirt 2.0. Färglad party-sport med fokus på snabbhet, helt enkelt.

För den nedkopplade spelaren erbjuds spellägen för upp till åtta spelare, och med klubbläget online kommer upp till 20 personer kunna ingå i en egen, skräddarsydd "klubb", och tävla mot andra i rankade ligor.

Den tionde juni är det dags, och nedan kan du se trailern. Ses vi på plan?

HQ
Mario Strikers: Battle League FootballMario Strikers: Battle League FootballMario Strikers: Battle League Football

Relaterade texterLoading next content