Svenska
Gamereactor
nyheter
Dirt Rally 2.0

Racing Dreams: Dirt Rally 2.0 / Finland

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Då kör vi då, igen! Jag fortsätter att dunka runt i rallyskogarna i Dirt Rally 2.0 som en del av vår Racing Dreams-följetong och i dagens klipp handlar det om full attack på sträckan Kontinjärvi i Finland i en Ford Fiesta R5 MKII. Videon är som vanligt inspelad i vår Racingrigg som består av dubbla motionsystem och 165" OLED-bildyta och jag filmar med an huvudmonterad Iphone 13 Pro Max.

Vår Racingrigg består av ett SR2-motionsystem från svenska Simrig som vi monterat ihop med en Next Level Traction Plus-platta (för att simulera under- och överstyrning) och ovanpå det vilar en Modus Ultimate-alurigg från svenska Swedish Rig Designs. Vi kör med en Fanatec DD2 och Heusinkveld Ultimate Plus-pedaler, tre stycken LG CX 55" OLED-skärmar och ljud via Dynavoice DM6-högtalare och två Thunder 12-basar från samma märke. Vi har en Heusinkveld-handbroms och en sekventiell växellåda från Simagic samt en aktiv bältessträckare från PT Actuator. Hjärtat av riggen är idag en HP Omen 30L med ett RTX3080 i.

HQ

Relaterade texter

Dirt Rally 2.0Score

Dirt Rally 2.0

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

R E W I N D ! Petter introducerar en kategori av recensioner där vi blickar tillbaka på ett spel som lagats, uppdaterats och kompletterats sedan vi först recenserade det, och delar ut ett nytt betyg...



Loading next content