Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring i siffror - var hamnar dina favoriter?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

FromSoftwares senaste succé, Elden Ring har sålt över 13 miljoner exemplar och betygen tillhör det absoluta toppskiktet. Hur man väljer att ta sig an det storslagna äventyret skiljer sig åt från person till person. Som i alla spel från den japanska utvecklaren så kan man välja att gå bärsärkagång, kliva rätt upp i ansiktet på fienden som krigare eller hålla sig på avstånd och kasta besvärjelser i egenskap av magiker. Vissa föredrar ett långsamt men brutalt vapen som förgör allt i sin väg medan andra premierar snabbheten hos ett mindre vapen som bygger upp skada över tid. Kanske väljer man att kalla på hjälp i en benhård boss-fight med hjälp av Spirit Ashes, kanske möter man hellre sin nemesis själv. Oavsett vad så har alla sina egna favoriter och nu har Frontline Gaming Japan genomfört en undersökning bland 1 700 spelare, i genomsnitt på level 150 och mellan 100-150 timmar i spelet.

Elden Ring

Undersökningen (som innehåller spoilers i form av platser och namn) visar att de flesta har valt att spela som Vagabond med majoriteten av uppgraderingar investererade i Vigor. Den mest minnesvärda platsen är Caelid och Ranni är favoriten bland NPCs. När det kommer till bossar så vinner Starscourge Radahn den tuffa striden precis före Malenia. Katanas är det mest populära vapnet och föga överraskande är det Mimic Tear som tar hem priset för mest uppskattade Spirit Ash.

Hela den ambitiösa listan finns här! och föredrar man att se den i diagramformat så går det också bra genom att klicka här!

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?Loading next content