Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Ny mod till Elden Ring förvandlar bossar till allierade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Elden fick motta stående ovationer från en nästintill helt enad spelpress när det släpptes tidigare i år och den trogna fanskaran av From Softwares hårdkokta fantasystil var inte sena att hålla med. Några extra hängivna följare har dock tagit steget längre och valt att hylla spelet genom att utveckla några riktigt häftiga mods som på flera sätt förhöjer spelglädjen.

En av dessa digitala konstnärer är moddaren Satoshi98 som har lagt till möjligheten att kalla på förstärkning från några av Elden Rings mest minnesvärda karaktärer och bossar. Har du någonsin funderat hur livet i Länderna Däremellan hade kunnat se ut om du fick äventyra runt, sida vid sida med krigare som Malenia, Godfrey, Millicent, Maliketh eller vargmannen Blaidd så kan detta vara något för dig. Upphovsmakaren har sett till att balansera ut dessa vidunder till att bättre passa in i spelupplevelsen så att de inte ska kännas som alltför övermäktiga allierade och det vanliga gråaktiga skenet som spirit ash-summons vanligen förknippas med har tagits bort för att göra deras naturliga lyster rättvisa.

Vill du veta mer om vad som bjuds på i detta mycket lockande tillägg eller kanske till och med ladda ned modden och uppleva storheten på egen hand kan du enkelt surfa över hit och väl inne i spelet finner du dina nya vänner hos Miriel i Church of Vows där samtliga har lagts till bland hennes alldagliga utbud.

Är du sugen på nya allianser i Elden Ring?

Elden Ring

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?Loading next content