Svenska
Gamereactor
nyheter
FIFA 14

Stora EA-spel på Xbox 720-visningen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Gamereactor kunde tidigt i våras rapportera att EA och Microsoft inlett något slags hemligt samarbete inför nästa generation. Exakt vilka detaljer det handlar om var oklart då och är i skrivande stund fortfarande nästan lika oklart, även om vi nu kanske fått en ledtråd om vad man har på gång.

EA har nämligen bekräftat att vi kommer få se FIFA 14 till nästa generation för första gången imorgon, samt att man dels twittrar att man ska visa upp något nytt stort från Battlefield 4 inom kort och dels twittrar att EA Sports UFC ska visas. En mycket rimlig gissning är att det handlar om Xbox 720-lanseringen, och att dessa spel därmed kommer ha något slags nyckelroll i ovan nämnda samarbete.

Kanske har Microsoft säkrat att Xbox 720 blir den enda nya konsolen i år som får spelen utöver Playstation 3 och Xbox 360, kanske handlar det om exklusivt DLC - eller så gäller det något helt annat. Vad tror ni EA:s och Microsofts samarbete innebär?

FIFA 14

Relaterade texter

FIFA 14Score

FIFA 14

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Det mesta är sig likt när EA släpper lös detta års upplaga av FIFA. Räcker ett fåtal nyheter? Har den här konsolgenerationens versioner blivit lidande med tanke på att samma spel även ska komma tilll Playstation 4 och Xbox One?

5
Bästa nordiska lagen i FUT-FIFA 14

Bästa nordiska lagen i FUT-FIFA 14

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Så! Nu är vinnarna korade, här är de som vann vår FUT-FIFA 14-tävling över de bästa nordiska lagen. 1:a pris: Rasmus Bruun (Best Team of the Year - 11 players / 5...



Loading next content