Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Drakar och Demoner intar Medeltidsveckan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fria Ligans nya utgåva av Drakar och Demoner, Sveriges första och största bordsrollspel, kommer i år att inta Medeltidsveckan i Visby för att demonstrera den nya kommande utgåvan av spelet. Bilder av den hyllade illustratören Johan Egerkrans kommer finnas för beundran samt möjligheter att provspela Drakar och Demoner även om lanseringen först kommer ske våren 2023. Festivalgeneralen Susanne de Paulis kommenderade Fria Ligans medverkan på Medeltidsveckan och sa följande.

"Vi är jättestolta över att Fria Ligan kommer till Medeltidsveckan i sommar, ett riktigt drömsamarbete. Att ha dem som sponsor, med på marknaden och med så många spännande programpunkter, så får vi en extra tyngd åt festivalens tema för 2022 som ju är Fantasy"

Så de av er som råkar ha vägarna förbi och är rollspelsintresserade, passa på! Återupptäck en svensk rollspelsklassiker. Vi andra får vackert vänta till nästa år efter denna hett efterlängtade pärla. Ser du fram emot nyutgåvan av Drakar och Demoner och spelade du originalet under 80 och 90-talet?

Drakar och Demoner intar Medeltidsveckan
Säg den som inte drömmer om att få spela anka! Kvack!


Loading next content