Svenska
Gamereactor
nyheter

Jude Law är på väg till en galax långt långt bort

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu har Disney officiellt bekräftat att den nya serien för Disney+ kommer att heta Star Wars: Skeleton Crew och att Jude Law kommer att ha en stor roll. Detta avslöjades på Star Wars Celebration som just nu pågår i Anaheim, Kalifornien. Serien har tidigare varit på tapeten men då endast under arbetsnamnet Grammar Rodeo, en referens från ett Simpson-avsnitt där Bart och hans vänner stjäl en bil och rymmer i en vecka. Och Skeleton Crew beskrivs just så, ett coming-of-age-äventyr för den nya generationen. En galaktisk version av Amblins klassiska 80-talsfilmer, Goonies, E.T. Gremlins och så vidare.

Den kretsar kring en grupp tioåringar från en annan planet som går vilse i galaxen och nu måste hitta hem. Den utspelar sig efter Star Wars: Return of the Jedi och placerar sig någonstans mitt emellan The Mandalorian och Ahsoka.

Serien som kommer att ha premiär under 2023 skrivs och regisseras av namnkunnigt folk, nämligen Jon Watts och Christopher Ford. Två namn som ligger bakom Spider-Man. Exakt vilken roll Jude Law kommer att ha i serien återstår dock att se.

Jude Law är på väg till en galax långt långt bort


Loading next content