Svenska
Gamereactor
nyheter
Stray

Möjligt releasedatum för Stray har läckt ut

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi på redaktionen kan inte få nog av kattnyheter och kommer givetvis med vår huskattsfrälsta chefredaktör Hegevall i spetsen att finkamma hela internet efter minsta lilla spelrelaterade spår av de pälsklädda små mysiga gosegrisarnas existens.

Stray är ju som bekant spelet där vi kommer få axla rollen som en vilsen kissemiss i en framtidsstad befolkad av humanoida robotar och andra hemska faror som kan göra livet svårt för en stackars misse. Från början var spelet tänkt att ha premiär redan i oktober förra året men på grund av förseningar skjöts äventyret upp med löftet att det skulle bli tillgängligt för chefredaktören och andra kattälskare någon gång nu i sommar.

Nu ser det ut som att premiärdatumet för Stray kan ha läckt ut i förtid för enligt Playstation Game Size som har grävt runt i Playstations databas så ser det kattsvarta äventyret ut att ha premiär den 19:e juli i år. Enligt källans twitterkonto kan det dock handla om ett platshållardatum och bör därför tas med en matskål salt men i nuläget kan den 19:e juli åtminstone betraktas som det närmaste en releasedag vi har.

Är du lika sugen på Stray som vi är?

Stray
Mjau.

Relaterade texter

StrayScore

Stray

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Majsan har fått känna på hur det är att ha nio liv, hosta hårbollar och leva på en diet baserad på grädde och möss i det nya äventyrsspelet Stray.

1
Stray släpps som animerad film

Stray släpps som animerad film

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Bluetwelves titel Stray hamnade på mångas listor över årets spel 2022, och Marie på redaktionen var uppenbarligen inte den enda som tyckte att det levererade en lika...



Loading next content