Svenska
Gamereactor
nyheter
F1 22

Codemasters visar upp alla nya funktioner i F1 22

En ny video visar allt från depåstopp och formationsrundor till sprintlopp och F1 Life-hubben från kommande F1 22...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu när det är en månad kvar (och mindre än så för ägare av Champions Edition) till lanseringen av F1 22, har Codemasters släppt ännu en ny trailer för spelet, och den här videon lyfter fram alla de nya funktioner som förarna har att tillgå.

Trailern bjuder på en titt på de nya F1 Sprint-loppen, samt den förbättrade upplevelsen av formationsvarv, depåstopp och safety cars. Utöver det får vi en bättre titt på de uppdaterade banorna (Spanien, Australien och Abu Dhabi) och får även en titt på F1 Life-systemen som syftar till att fördjupa spelarna bättre genom att ge dem en hubb för att visa upp troféer och även superbilar.

Falkögda fans kanske också noterar att vi runt 1:34 får en titt på banlistan, som visar både Portimao, Portugal, och vad som troligen är Shanghai, Kina, vilka uppenbarligen inte är tillägg efter lanseringen som de var i F1 2021.

Ta en titt på trailern i sin helhet nedan för att få en glimt av allt detta själv.

HQ
F1 22

Relaterade texter

F1 22Score

F1 22

RECENSION. Skrivet av Marcus Persson

Redaktionens F1-guru har satt sig ner med den senaste upplagan av Codemasters racingspel och är redo att dela ut betyg...

1
F1 22 skippar spelläget Braking Point

F1 22 skippar spelläget Braking Point

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Vi är många som ser lite extra mycket fram emot nya F1 22-spelet med de nya bilarna och banorna från årets säsong och döma av det vi fått prova på hittills har...



Loading next content