Svenska
Gamereactor
nyheter

Fredagsfrågan: Vilken är din drömutannonsering nästa vecka?

Det är en blytung spelvecka som väntar oss med årets två hittills största event. Vad hoppas du på att få se utannonserat?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det lär bli en spännande vecka, som för oss i Sverige dock passande nog inleds med en ledig dag. Då hinner vi vila upp oss inför Summer Games Fest som drar igång på torsdag med mängder av heta utannonseringar. Där medverkar över 30 utgivare och utvecklare som alla har något spännande att visa upp - vilket är i princip alla tunga namn utom Nintendo.

Och på söndag är det sedan dags för Xbox & Bethesda Games Showcase som i allt väsentligt är deras E3-presskonferens med 90 minuter utannonseringar. Det säger sig självt att spelvärlden kommer vara en väldigt, väldigt mycket hetare plats efter nästa vecka då vi äntligen vet vad vi kommer spela i höst och nästa år.

Nu vill vi gärna veta vad just du hoppas på att få se. Är det kanske dags att utannonsera ett nytt Infamous eller visa upp Wolverine? Hoppas du att Microsoft äntligen ska presentera Banjo-Kazooie och visa Elder Scrolls IV? Kanske att Take-Two ska demonstrera Max Paynes comeback eller Biochock 3? Drömmer du månne om att få se ett riktigt bra Mass Effect, ett nytt Yakuza eller varför inte en riktig reboot av Brothers in Arms?

Ta chansen, tyck till och dröm lite. Vad hoppas du på att få se nästa vecka? Berätta i kommentarsfältet nedan.

Fredagsfrågan: Vilken är din drömutannonsering nästa vecka?


Loading next content