Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Fortnite: Chapter 3 Season 3 lovar oerhört gott

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som utlovat avslutade Epic Games den andra säsongen av Fortnite Chapter 3 med en spektakulär händelse igår kväll, nämligen med ett möte mellan två mycket kända Star Wars-karaktärer, några glimtar av hur spelets välkända ö svävar i multiversum, utforskning av insidan av robotbjörnen med mera. Vi tycker absolut detta slut var ett av de bästa, så vi föreslår att du tittar på bilderna från det i videon längst ner. Med det sagt, det är dags att fokusera på vad som ligger framför oss.

För efter några timmars vila har Fortnite Chapter 3 säsong 3 börjat. Med namnet Vibin' görs det ingen hemlighet att den här nya säsongen fokuserar på att underhålla oss på flera olika sätt. Detta framhävs också i ändringarna av banan eftersom ett nytt område som heter Reality Falls består av enorma svampar och lila magiska träd. Den största av de senare sprider ut Reality Seed Pods, och genom att plantera dessa får du mindre utgåvor du kan plundra för allt bättre utrustning.

När det gäller själva spelet är det nu möjligt att rida runt på vargar och vildsvin, samt rulla runt i Baller-bollarna. Bollarna tål mer, kan användas på ännu fler sätt och är batteridrivna med en indikator som visar hur mycket energi som finns kvar.

Lägg till detta en mängd nya vapen, möjligheten att spela som Darth Vader och Indiana Jones, en mycket dödligare storm och mystiska grottor fyllda med hemligheter och spännande byte - och det verkar som om den här nya säsongen verkligen erbjuder godsakerför både nya och gamla spelare.

HQ
HQ
HQ
Fortnite
FortniteFortniteFortnite

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...Loading next content