Svenska
Gamereactor
nyheter

Scream 6 kommer att bli blodigare än någonsin

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Scream som nyligen släpptes på Paramount+ har varit en framgång för filmbolaget och betygen har varit hyggliga trots att man alltså är framme i fem filmer nu i franchisen. Detta innebär förstås att det kommer en uppföljare, vilket blev klart redan i februari i år så efter Scream kommer nu Scream 6 och det kommer att bjudas på ordentligt med underhållningsvåld. Nu är det förstås ingen nyhet för den som har varit med från början, att det är en våldsam franchise det här men enligt skådespelaren Jenna Ortega så blir det en helt ny nivå.

Ortega, som spelade Tara Carpenter, överlevare från senaste generationen Ghostface såg manus och berättade för Entertainment Tonight att det här kommer att bli den grisigaste, mest våldsamma och aggressiva filmen i serien. Med hennes egna ord:

"Ghostface gets a lot more intimidating. I just read part of the script, and it just gets more and more gory. I think that this is probably the most aggressive and violent version of Ghostface we've ever seen, which I think will really be fun to shoot."

Med tanke på att senaste filmen redan hade skruvat upp våldet ytterligare så blir det intressant att se om det nu bara blir ett enda långt blodbad där storyn får spela andrafiolen eller om de faktiskt lyckas balansera upp det hela.

Förutom Ortega så kommer vi även att få se Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere och Dermot Mulroney. Courteney Cox har också nyligen bekräftat sin medverkan. På frågan om hur hon såg på Panettieres återkomst så svarade hon:

"I'm not even going to try to touch on it. She has been one of my favorite characters in the franchise for a long time so the fact that her character gets to come back and redeem herself is really exciting."

Scream 6 regisseras av Matt Bettinelli-Olpin och Tyler Gillett. James Vanderbilt och Guy Busick är manusförfattare och filmen börjar spelas in nu i sommar för att senare ha premiär 31:a mars 2023.

Scream 6 kommer att bli blodigare än någonsin


Loading next content