Svenska
Gamereactor
nyheter

Se Rovdjuret jaga villebråd i trailern för Prey

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har precis släppts en trailer för Dan Trachtenbergs kommande action-thriller Prey, som blir den senaste i franchisen med Rovdjuret, a.k.a. Predator. Filmen, som utspelar sig 300 år tillbaka i tiden kretsar kring en grupp amerikanska urinvånare, Comanches som plötsligt råkar ut för det välkända utomjordiska rovdjuret och Naru, en av stammens bästa krigare måste nu skydda sitt folk och ge sig ut på en jakt på liv och död, mot en övermäktig fiende med tekniskt avancerad arsenal.

Se Rovdjuret jaga villebråd i trailern för Prey

Något man har lagt stor vikt vid, i skapandet av Prey är att porträttera Comancherna på ett naturtroget sätt och därmed ge filmen en nivå av autenticitet som är trogen dess ursprungsbefolkningar. Tyvärr verkar inte detta innebära att karaktärerna talar modersmål som till exempel i Mel Gibsons Apocalypto utan det är som ofta perfekt engelska som gäller. Då har man ändå haft med Jhane Myers som producent, en hyllad filmskapare och själv Comanche, känd för sitt engagemang för filmer kring Comanche- och Blackfeet-nationerna och hennes passion för att hedra arvet från de infödda samhällena. Nya uppgifter säger dock att dubbning kommer att läggas till vid premiär.

I huvudrollerna ser vi Amber Midthunder, Dakota Beavers, Michelle Thrush och Julian Black Antelope. Alla Natives eller First Nation.

Prey är en Hulu-produktion och filmen har premiär 5:e augusti på olika plattformar beroende på i vilket land man bor men enligt uppgift blir det Disney+ för oss i Norden.



Loading next content