Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

Rykte: The Last of Us Remake släpps i september

Det verkar som att lanseringen av The Last of Us Remake bara är några månader bort, om vi får tro en pricksäker läckare...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Flera beprövade insiders har hävdat att det ännu inte utannonserade The Last of Us Remake ska släppas någon gång senare i år. Det har också funnits jobbannonser från Naughty Dog och anställdas LinkedIn-profiler som tydligt avslöjar att studion faktiskt arbetar på en remake av något slag.

Att göra en remake av det första spelet i serien skulle vara logiskt med tanke på att det kommer en TV-serie baserad på The Last of Us-världen, och betraktas allmänt som sannolikt att remaken skulle ha anpassningar för att bättre passa den nya showen.

Nu kan vi ha fått premiärdatumet avslöjat av läckaren The Snitch på Twitter, som har varit pricksäker när det gäller en hel del saker från Sony senaste tiden. Denne person hävdar att spelet (som till synes kallas Part I, eftersom uppföljaren heter Part II) släpps den 2 september - till både PC och Playstation 5. Om sistnämnda är sant, markerar det en ny strategi från Sony eftersom deras spel har släppts till Playstation först innan de kommit till PC.

Med så lite tid kvar till lanseringen, förutsatt att informationen är korrekt, kan vi utgå från att The Last of Us Remake kommer presenteras mycket snart. Imorgon under Summer Games Fest skulle vara vår gissning.

The Last of Us: Part I

Tack GamingBolt

Relaterade texter

The Last of Us: Part I (PC)Score

The Last of Us: Part I (PC)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter tio års väntan är det nu äntligen dags för PC-spelarna att ta del av det vi på Gamereactor anser vara tidernas bästa spel, men håller det verkligen måttet?

The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petters ögon har blivit alldeles sprängröda och vattniga, igen, när han för en fjärde gång tillbringat 15 underbara timmar tillsammans med Naughty Dogs odödliga mästerverk...



Loading next content