Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Första detaljerna om TV-serien baserad på Horizon har läckt

Den kommande Netflix-serien tycks få en helt annan inriktning än Sonys digitala äventyr, och Aloy lär vi inte se till...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som du kanske vet har Sony satsat stort på att skapa filmer och TV-serier baserade på deras största spelserier. Vi fick nyligen Uncharted-filmen, och TV-serier baserade på The Last of Us och Twisted Metal står på tur.

Men det är också en Horizon-baserad TV-serie på gång, vilken bygger på de populära spelen Horizon Zero Dawn och Horizon Forbidden West. Nu har VentureBeat-redaktören Jeff Grubb berättat vad han vet om saken i en livestream, och Twitter-användaren Okami Games har sammanfattat allt.

Det visar sig att serien kommer produceras av Netflix, ska heta Horizon 2047 och utspelar sig under mänsklighetens höjdpunkt, precis innan allt började falla samman. Detta innebär en story ungefär 1000 år innan Aloy föddes, så förvänta dig inte att hon ska dyka upp i den. Som vanligt med rykten som dessa, ta det med lagom mängder bergsalt - men om det skulle visa sig vara sant; låter det intressant, tycker du?

Rykte: Första detaljerna om TV-serien baserad på Horizon har läckt


Loading next content