Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Rockstar Energy planerar att släppa energidrycker med Starfield-tema

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var så sent som i förra veckan som Xbox och Bethesda gav oss en ordentlig titt på Starfield och om allt går som det ska släpps det under första halvan av 2023. Nu ser det ut som att Xbox och Bethesda samarbetar med energidrycksjätten Rockstar för att släppa just energidrycker med Starfield-tema och som eventuellt också kommer med någon typ av digital bonus.

Det var via forumet Reddit som det läckte ut och användaren Mackey941 postade en bild på tre stycken burkar vända åt olika håll så att det går att se samtliga detaljer på dessa. På framsidan så finns Starfields officiella logo samt mottot "For all into Starfield". Smaken tycks också vara avslöjad och det rör sig om en "Galactica honeydew melon" vilket inte bara låter intressant utan också är en helt ny smak från tillverkaren.

Precis som Monster kör med sina Call of Duty-burkar så är det troligt att även Rockstars Starfield-dryck kommer ha någon typ av digital bonus som man kan lösa in, men exakt vad denna skulle innebära står i dagsläget inte klart.

Det finns heller inget releasedatum för energidrycken, men rimligtvis så bör den släppas i samma veva som Starfield nästa år. Om den kommer till Sverige är oklart, men då Rockstar inte har några större marknadsandelar i vårt avlånga land så kan vi nog räkna med att den inte kommer hit.

Skulle du kunna tänka dig att dricka Rockstars Starfield-energidryck?

Starfield
Drycken ska komma i den nya smaken "Galactica honeydew melon" som ju låter ganska spännande.

Relaterade texterLoading next content