Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Xbox Cloud Gaming kommer att få stöd för mus och tangentbord

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Xbox Cloud Gaming som tidigare gick under namnet Project Xcloud har utgjort ett finfint komplement för alla oss med begränsat hårddisksutrymme, att streama spel är onekligen smidigt även om det förstås har sina brister också.

Tjänstens kanske mest uppenbara nackdel hittills är att stöd för mus och tangentbord inte funnits, även om majoriteten av alla som spelar Xbox kör med handkontroll så är det ändå en efterfrågad funktion. Microsoft har lyssnat och nu även bekräftat att stöd för mus och tangentbord kommer, redan nu kan utvecklare lägga in stöd för detta men globalt stöd för det kommer att komma så småningom. Sedan tidigare har ju Xbox-konsolerna stöd för mus och tangentbord men detta har alltså inte fungerat om man velat streama spelen.

Xbox Cloud Gaming kommer att få stöd för mus och tangentbord
Inom en en inte alltför avlägsen framtid så kommer det även gå att köra med mus och tangentbord på Xbox Cloud Gaming om man så önskar.


Loading next content