Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

The Last of Us Part I kräver 79 GB av hårddisken

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Last of Us Part I utannonserades officiellt på Summer Game Fest efter en lång tid av rykten, spekulationer och läckor. Som vi redan vet så kommer det att släppas den 1:a september i år så det är inte alls långt kvar innan vi får njuta av Ellie och Joels resa även på Playstation 5. Fler detaljer lär vara att vänta, men redan nu vet vi hur mycket hårddiskutrymme spelet kommer att kräva.

Baserat på infon från spelets sida på Playstation Direct så är det 79 GB som kommer att krävas av din hårddisk, mindre utrymme än vad tvåan kräver alltså men avsevärt mer än vad remastern till Playstation 4 kräver.

Utöver detta så avslöjas även att spelet kommer att använda sig av en del Dual Sense-funktioner, i synnerhet haptisk feedback och adaptiva tryckare. Enligt Playstation Direct så kommer haptisk feedback fungera med samtliga vapen och samma gäller för de adaptiva tryckarna. Med haptisk feedback kommer även känslan av fallande regn att kunna kännas av och sannolikt mycket annat som sker i omgivningen också.

The Last of Us: Part I
Snart dags för Ellie och Joel igen, denna gång på Playstation 5.

Relaterade texterLoading next content