Svenska
Gamereactor
nyheter

Miyazaki: "From Softwares nya spel är nästan klart"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Elden Ring fortsätter alltjämt sitter segertåg runt jorden och folk verkar inte kunna få nog av Froms fantasifulla, mörka värld fylld av ond, bråd död. Men enligt spelets regissör Hidetaka Miyazaki behöver vi eventuellt inte vänta speciellt länge på nästa spel från studion. I en intervju med den japanska spelsidan 4Gamer så berättade han att ett av Froms hemliga projekt som varit under utveckling i snart sex år snart är färdigt.

I en tidigare intervju från 2018 berättade spelregissören att studion vid det tillfället hade tre och ett halvt spel under utveckling, där det halva spelet skulle vara en PS4 VR-titel vid namn Déraciné. Två av de tre andra vid tillfället ej utannonserade spelen visade sig vara Sekiro och nu alltså senast också Elden Ring. Miyazaki har även tidigare sagt att spelen kommer vara av samma stil som tidigare titlar från From. Vi kan med andra ord vänta oss ännu ett Souls-liknande projekt.

Envisa rykten som cirkulerar hävdar att det sista ännu ej utannonserade spelet skulle kunna vara ett sjätte Armored Core. Vi kan inte annat än hoppas att detta stämmer, speciellt då vi inte fått ett nytt spel i den serien sedan 2012.

Vad är dina förhoppningar kring nästa From-spel?

Miyazaki: "From Softwares nya spel är nästan klart"
Tiden är mogen för gigantiska robotar!


Loading next content