Svenska
Gamereactor
nyheter

Brad Pitt säger att hans karriär börjar närma sig sitt slut

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av Hollywoods största superstjärnor har länge varit en lika självklar närvaro i Hollywood som smör på en rostmacka. Men i en intervju med GQ har nu Brad Pitt avslöjat att han börjar fundera kring att pensionera sig och avsluta sin karriär inom filmindustrin.

"I consider myself on my last leg. This last semester or trimester. What is this section gonna be? And how do I wanna design that?"

I flera årtionden har vi fått njuta av hans utsökta rolltolkningar i allt från Kalifornia, True Romance, och Interview with the Vampire till Seven, 12 Monkeys, Fight Club, och Ocean's Eleven. Även nu på senare år har han fortsatt dunka ut helt strålande insatser i bland annat The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, The Curious Case of Benjamin Button, Burn After Reading, Inglourious Basterds och så klart Once Upon a Time in Hollywood.

Så att höra att han nu planerar att knyta ett band på sin karriär är så klart väldigt tråkigt. Men allt gott måste förr eller senare få ett slut. Den sorgliga nyheten till trots så har Brad Pitt fortfarande ett flertal projekt på horisonten och härnäst väntar den actionpackade Bullet Train baserad på den populära mangan av Kotaro Isaka.

Tycker du det är för tidigt att pensionera sig för Brad Pitt, och hade du hellre sett honom fortsätta i många år till snarare än att lägga hatten på hyllan?

Brad Pitt säger att hans karriär börjar närma sig sitt slut
Slutet gott, allting gott?


Loading next content