Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Harley Quinn: Säsong 3 får actionfylld trailer med Court of Owls

Snart är det återigen dags att följa med på våldsamma upptåg med Harley Quinn, Joker, Batman, Gordon och Court of Owls...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Pandemin försvårade väldigt mycket och på något sätt lyckades den till och med bromsa naturkraften Harley Quinn. Som ett resultat av detta har det gått över två år sedan den andra säsongen av den mycket våldsamma, animerade Harley Quinn-serien på HBO Max släpptes, men nu är det snart dags för mer.

Den första trailern för den tredje säsongen har släppts, vilken avslöjar att den har premiär den 28 juli. Harley och Ivy gör fortfarande sin Eat Bang Kill-turné, och vi får träffa en stor del av skådespelarna och skurkarna (inklusive Court of Owls) som säkerligen kommer förgylla Harleys äventyr.

Om du fortfarande inte har sett Harley Quinn rekommenderar vi starkt att du gör det eftersom det är en mörk höjdare för vuxna, komplett med det kanske mest stjärnfyllda röstskådespeleriet av alla animerade TV-serier - inklusive Kaley Cuoco som Harley själv.

Kolla in den nya trailern nedan.

HQ


Loading next content