Svenska
Gamereactor
nyheter
Redfall

Arkane hälsar oss välkomna till Redfall i ny video

Vad sägs om att besöka en avlägsen ö i Massachusetts där ett slags vampyrer härjar fritt? Det är vad Arkane bjuder på i Redfall...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den ursprungliga planen var att vi skulle ha fått spela Redfall vid det här laget, eftersom det utannonserades under Microsofts presskonferens på E3 förra sommaren med en planerad lansering sommaren 2022. Men detta hände inte, eftersom Arkane Austin behövde mer tid för att finslipa sin titel, och det försenades nyligen därför till första halvan av 2023.

Så vad är Redfall? Vi vet att det är ett co-op-äventyr om vampyrer som av misstag skapats efter ett misslyckat vetenskapligt experiment på en avlägsen ö i Massachusetts. En grupp på upp till fyra spelare får utforska den isolerade ön (som är helt öppen), erövra loot, lira igenom en kampanj, göra sidouppdrag och naturligtvis dräpa en hel del vampyrer.

I en helt ny video får vi en närmare titt på allt detta för en bättre förståelse för vilka fasor som väntar oss från samma team som tidigare utvecklat Dishonored 2 och Prey. Kolla in det hela nedan.

HQ
Redfall

Relaterade texter

RedfallScore

Redfall

RECENSION. Skrivet av Måns Lindman

Måns har besökt Redfall för att ta reda på om det är något bett i Arkanes nya hypade titel...



Loading next content