Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Lollipop Chainsaw Remake

Lollipop Chainsaw får en fullständig remake år 2023

Flera medlemmar ur det ursprungliga utvecklingsteamet deltar i projektet för att se till att det blir så autentiskt som möjligt...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

För några veckor sedan fick en Lollipop Chainsaw-teaser fansen att jubla, och idag kan vi rapportera att den teasern nu verkligen levererar enligt förhoppningarna då utgivaren Dramagi Games avslöjat att en fullständig remake av spelet är på gång och ska släppas nästa år.

Som IGN rapporterar kommer remaken skötas av ett team bestående av både utvecklare från originalspelet samt även nya personer, och även om målet är att skapa en upplevelse som är mycket likartad, ska denna remake bjuda på några skillnader.

När det gäller vilka dessa skillnader är, får vi veta att den kraftfullare tekniken i modern tid kommer möjliggöra mer realistisk grafik, men att remaken på grund av licensfrågor inte 'bjuder på samma soundtrack som originalet.

Det nämns heller inte om filmregissören James Gunn (The Suicide Squad, Peacemaker) ska göra en återkomst till spelindustrin för att hjälpa till med remaken, eftersom originalspelet var det enda TV-spel som Gunn arbetat med hittills i sin karriär.

Lollipop Chainsaw Remake

Relaterade texterLoading next content