Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Lollipop Chainsaw Remake

Varken James Gunn eller Suda51 är involverade i Lollipop Chainsaw Remake

Guardian of the Galaxy-regissören och den excentriska spelskaparen var en viktig del av den ursprungliga versionen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

I veckan utannonserades en ny remake av det galna actionspelet Lollipop Chainsaw. Spelet är ett verk av originalets exekutiva producent Yoshimi Yasuda och hans studio Dragami Games, som köpte rättigheterna till licensen tidigare i år.

När titeln ursprungligen släpptes var det ett viktigt inslag i marknadsföringen att dess director var den alltid lika excentriska Suda51, medan Hollywood-regissören James Gunn skrev delar av manus. Men tyvärr är ingen av "Twisted Minds", som de kallades på originalomslaget till lanseringen, inblandade i den nya remaken. Det säger de båda på Twitter.

Den ursprungliga utvecklaren Grasshopper Manufacture är inte heller inblandad i produktionen på något sätt, så det kan vara en bra idé att dämpa förväntningarna lite om du ser fram emot Lollipop Chainsaw Remake.

Lollipop Chainsaw Remake

Relaterade texterLoading next content