Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion

Crisis Core: Final Fantasy VII Renunion är ingen simpel remaster

Square Enix lovar många förbättringar när PSP-klassikern gör comeback till de nyare formaten senare i år...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Final Fantasy VII är idag ett varumärke som på flera sätt är starkare än huvudvarumärket, och även om det innehåller många traditionella element från Final Fantasy-serien har det en egen identitet och en egen fanskara. Det ikoniska rollspelet fick en egen serie med spinoffs, och en av dessa kommer snart göra comeback. Vi talar om Crisis Core: Final Fantasy VII Renunion, som beskrivs som en remaster av det ursprungliga PSP-spelet från 2007.

Vi har sett en hel del remasters genom åren som knappt ens varit mer än enkla konverteringar, men tack och lov verkar så inte vara fallet här, om man ser till den senaste uppdateringen på Twitter. Här presenterar Square Enix några av uppgraderingarna vi kan se fram emot, och det är inte små nyheter. Förutom de uppenbara grafiska förbättringarna, kan vi se fram emot ett nytt menybaserat stridssystem, förbättrad kamera- och karaktärskontroll och nytt röstskådespeleri i scener som tidigare bara bestod av text.

Crisis Core: Final Fantasy VII Renunion släpps senare i år till Playstation, Xbox, Switch och PC.

Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion

Relaterade texterLoading next content