Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Blodigt värre i trailern till andra Primal-säsongen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var många i redaktionen som var tagna av animationslegenden Genndy Tartakovskys förhistoriska fantasy när det väl begav sig 2019 och väntan på Primals andra säsong har varit lång och smärtsam. Men den som väntar på något gott väntar ju inte helt förgäves, för nu har Adult Swim släppt lite livstecken på Primal i form av en kort trailer.

Inte mycket är sagt om dess handling, men utifrån trailern och säsongsfinalen kan vi vänta oss att se grottmänniskan Spear och dinosaurien Fang ta sig an en fjärran människocivilisation... och såklart massor av lemlästande, blodsprutande übervåld. Serien väntas få amerikansk premiär den 21 juli, men vi lär återkomma med mer information om ett svenskt datum. Längtar du efter mer Primal?

Blodigt värre i trailern till andra Primal-säsongen


Loading next content