Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Bowser släpps som Lego-set för vuxna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under de senaste åren har Nintendo samarbetat med Lego för att skapa fräna set baserade på det japanska företagets älskade karaktärer och världar. Till exempel har vi ett Lego Nintendo Entertainment System (NES), en cool modell av ett frågeteckenblock baserat på Super Mario 64 med världar från spelet gömda inuti, liksom den mer interaktiva Lego Super Mario som är mer avsedd för barn.

Tidigare i år cirkulerade rykten om att en vuxen byggsats baserad på Bowser, och nu bekräftar det danska företaget dessa rykten. "Mighty Bowser", som den kallas, lanseras den 1 oktober för 2899 kronor. Setet består av 2807 delar, vilket är något mer än NES-enheten som består av 2646 delar. Det gör detta till största Nintendo-baserade Lego-byggsatsen hittills.

Precis som alla andra Nintendo-baserade kit har den här bjässen en rad funktioner. Du kan bland annat styra Bowsers huvud- och nackrörelser med en knapp under skalet, öppna och stänga munnen, röra på armar, händer, ben och svans samt aktivera eldbollsstartaren. Det finns även en så kallad stridsplattform med ett dolt POW-block och två torn som är utformade för att störta Bowser, enligt den officiella beskrivningen. Detta set kan också kombineras med Lego Super Mario-banor för mer skoj.

Modellen är 32 cm hög, 41 cm bred och 28 cm djup. Du kan läsa mer här, och se en presentationsvideo nedan.

HQ
Bowser släpps som Lego-set för vuxna
Bowser släpps som Lego-set för vuxnaBowser släpps som Lego-set för vuxna


Loading next content