Svenska
Gamereactor
nyheter
Alan Wake 2

Remedy beskriver storyn i Alan Wake 2 som "ett monster"

Det verkar som om vi kan förvänta oss en hel del story att gotta oss åt när Alan Wake återkommer nästa år...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Det har gått tolv år sedan Alan Wake lanserades, och under den här tiden har vi både haft fans som har bett om en uppföljare samt även massor av rykten om det påstådda projektet. Under The Game Awards i slutet av förra året utannonserades dock äntligen Alan Wake 2, och att döma av den första trailern verkar det kunna bli något riktigt speciellt.

Sam Lake är både creative director och manusförfattare för spelet, och hade lite att sukta oss med i slutet av förra veckan på Twitter, där han avslöjade att han redan har massor av sidor skrivna för äventyret, och tillade att det faktiskt är "more than ever". Lake går till och med så långt att han kallar berättelsen i Alan Wake 2 för "a monster".

Eftersom Alan Wake 2 är planerat att släppas 2023, antar vi att vi kommer att få se fler livstecken från det i år. En rimlig gissning är att det visas under The Game Awards, som traditionellt äger rum i december.

Alan Wake 2

Relaterade texter

0
Remedy bantar skräckeffekterna i Alan Wake

Remedy bantar skräckeffekterna i Alan Wake

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Remedy har släppt årets första uppdatering till Alan Wake 2, och den innehåller en handfull efterfrågade funktioner och korrigeringar. Höjdpunkten är förmodligen...



Loading next content