Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part II

Uncharted- och The Last of Us-skapare lämnar Naughty Dog efter 21 år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Trots att det är känt som en studio med en ganska påträngande crunch-kultur, är det ändå många som stannat kvar hos Naughty Dog i väldigt många år. Nu är det dock över för en av de viktigaste och mest kända personerna.

Josh Scherr, som bland annat skrev Uncharted 4: A Thief's End och hjälpte till att skriva The Last of Us: Part II efter att ha lett animationsarbetet i flera andra Uncharted- och Jak & Daxter-titlar innan dess, skriver på Twitter att han nu lämnar Naughty Dog efter drygt 21 år hos Playstation-studion. Detta beror uppenbarligen på att han har fått ett jobb en annan känd plats som vi kommer få veta mer om "snart".

Vi hoppas och tror såklart att det är spelrelaterat så vi får fortsätta njuta av hans geni, om än nu hos en annan studio.

The Last of Us: Part II

Relaterade texter

The Last of Us: Part IIScore

The Last of Us: Part II

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Sju år efter det första spelet är Ellie och Joel tillbaka för att göra chefredaktör Hegevall gråtmild och förstummad, igen. Detta är vår recension av tidernas mest vågade uppföljare...Loading next content