Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

The Last of Us: Part I uppvisat i tio minuter lång video

Efter alla läckor har Naughty Dog och Sony bestämt sig för att visa upp hur mycket bättre remaken är än originalet...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Naughty Dog har verkligen fått kämpa med läckor senaste åren. Det var inte bara detaljer, videos och bilder från viktiga delar ur The Last of Us: Part II som läckte veckor innan spelet lanserades, utan även The Last of Us: Part I var så gott som bekräftat redan innan Sony själv läckte sitt premiärdatum innan det var tänkt. Detta har nu toppats av det faktum att bilder och skärmdumpar från spelet spridits på internet de senaste dagarna, och detta är förmodligen orsaken till att den officiella presentationen skedde när de flesta av er nog sov (både i Europa och USA).

Naughty Dog har nämligen plötsligt publicerat en video där en handfull av de ledande personerna hos Naughty Dog visar och berättar om några av de större och mindre förbättringarna i The Last of Us: Part I. Vi föreslår att du inte tittar på den om du inte vill se hur några av de viktigaste karaktärerna tolkats om i remaken jämfört med originalet, då vi bland annat får en närmare titt på både Henry, Sam, David, Riley, ett visst djur och andra nyckelpersoner. Allt du bör veta är att spelet ser vackert ut och världen är även mer levande tack vare nya och tillagda animationer, mycket bättre fysik och förstörbara miljöer, smartare fiender och följeslagare, smidigare rörelser, 3D-ljud samt mycket mer. Ser ut och låter bra, eller hur? Men tyvärr finns det också några dåliga nyheter.

Naughty Dog fick många att tro att vi äntligen skulle få krypa och mer därtill som Joel när de sade att Part I skulle innehålla förbättringar av gameplay-biten komplett med förändringar från Part II, men så är inte fallet. Det verkar som om dessa spelmekaniska nyheter istället inkluderar inkluderar permadeath- och speedrunning-lägen, detaljerade arbetsbänksekvenser, nya kosmetiska alternativ och renderingslägen, tillgänglighetsfunktionerna från Part II, användning av Playstation 5-handkontrollen med mera.

Det är såklart inte vad de som kritiserat prislappen på nyutgåvan hoppats på, men förhoppningsvis ska det som erbjuds ändå räcka till. The Last of Us: Part I släpps den 2 september och vi utgår från att vi kommer kunna publicera vår recension sent i augusti.

HQ
The Last of Us: Part I

Relaterade texter

The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petters ögon har blivit alldeles sprängröda och vattniga, igen, när han för en fjärde gång tillbringat 15 underbara timmar tillsammans med Naughty Dogs odödliga mästerverk...Loading next content