Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Saints Row erbjuder cross-play mellan konsolgenerationer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det kommande Saints Row, liksom tidigare kapitel i serien, innehåller möjligheten att spela online med en kompanjon, vilket fördubblar både din destruktiva potential samt underhållningsvärdet. Men även om dina vänner inte köpt en ny konsol än (eller om du är den som har lämnats kvar på de äldre plattformarna) kan ni fortfarande spela tillsammans. Detta säger spelets utgivare, Deep Silver, till Gamesradar.

Det kommer dock inte att vara möjligt att spela tillsammans mellan PlayStation och Xbox, och det har inte heller bekräftats vilka alternativ som finns för PC-versionen (och Google Stadia för den delen).

"So Xbox One to Xbox Series X/S co-op is doable, and PS4 to PS5 is too - but not cross-console play."

Saints Row bjuder på massor av action i en öppen värld när det släpps den 23 augusti. Du kan läsa mer om spelet här.

Saints Row

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

1
Nu finns Saints Row ute till Steam

Nu finns Saints Row ute till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saints Row släpptes i augusti 2022, och lanseringen får tyvärr liknas vid en katastrof. Sedan dess har dock spelet uppdaterats och utökats som aldrig förr, och...



Loading next content