Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Godzilla vs. Kong-uppföljaren blir en origin-story

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att det vankas uppföljare på den senaste monstersmiskaren Godzilla vs. Kong kommer knappast som någon nyhet. Men om vi skall tro ryktena kommer den inte utspela sig efter händelserna i senaste filmen utan före. Det handlar alltså om en prequel, eller så kallad origin-story. Enligt den australienska nyhetssidan 7News Brisbane som först rapporterade om att uppföljaren börjat filmas så kommer storyn utforska de jättelika djurens ursprung och den uråldriga civilisationen som en gång bodde i jordens innandöme; Hollow Earth.

Warner Bros eller Legendary Pictures som producerar filmen har ännu inte kommenterat något kring nyheterna men med tanke på hur mycket av Godzilla vs. Kong som faktiskt utspelade sig i Hollow Earth så låter det hela som ett ganska troligt rykte.

Vad vill du nästa MonsterVerse-film ska handla om, låter Hollow Earth/prequel-konceptet ball?

Rykte: Godzilla vs. Kong-uppföljaren blir en origin-story
Rawr!


Loading next content