Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Warner Bros skrotar officiellt Batgirl-filmen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det blir inget mer brottsbekämpande för Barbara Gordon, i varje fall inte i långfilmsformat. Den niohundra miljoner kronor dyra produktionen har officiellt fått yxan av Warner Bros som nu meddelat att de skrotat hela projektet. Filmen kommer med andra ord inte släppas någonstans, varken streaming eller på biografer. Nyheten som rapporteras av Variety nämner att beslutet inte baserades på filmens kvalitet utan på studions önskan att satsa på blockbusters snarare än streamingfilmer.

Med det sagt, niohundra miljoner kronor är verkligen inte småpotatis och där finns antagligen fler sidor av detta som inte berättas. Lägg därtill att även Ezra Millers The Flash hänger i luften på ett löst snöre så börjar vi verkligen prata om riktigt stora summor pengar som ligger pyrt till. Tråkigt för de som sett fram emot Barbara Gordon som Batgirl på vita duken.

Är Batgirl en film du såg fram emot?

Warner Bros skrotar officiellt Batgirl-filmen
Snipp, snapp, snut - så var sagan slut.


Loading next content