Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Drakar och Demoner-kickstartern drar igång den 30:e augusti

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Då var det så äntligen dags för Sveriges mest kultförklarade rollspel att återuppväckas från gravens mörker. Det är återigen Fria Ligan som står bakom projektet som rullar ut i crowdfunding-form den 30:e augusti. Utöver den svenska utgåvan kommer där även finnas en engelsk version av spelet under namnet Dragonbane. Friga Ligans VD Tomas Härenstam kommenterade det hela i ett officiellt pressmeddelande och sa då följande:

"Drakar och Demoner är en del av vårt kulturarv och en stor del av grunden till det svenska spelundret internationellt. Bordsrollspel har gjort comeback det senaste årtiondet, både i Sverige och utomlands, och det är oerhört kul att vi har kunnat knyta sådana fantastiska talanger till projektet."

Ni kan besöka projektets officiella sida här eller deras Kickstarter här. Så vässa pennorna och ladda tärningarna, det är snart dags att återigen äventyra!

Hur taggad är du?

Drakar och Demoner-kickstartern drar igång den 30:e augusti
Den nya Drakar och Demoner boxen!


Loading next content